Wat wil je verdienen?

Ben jij het waard? Dan maken wij het waar!

Bij Van Santvoort draaien we de rollen om!

In plaats van een standaard marktconform salaris is het nu aan jou. Of je nu net begint of al jarenlang ervaring hebt in de elektrotechniek, wij bieden je de unieke mogelijkheid om te verdienen wat je waard bent. Heb je interesse? Vul dan het korte vragenformulier in!

Wat Wil Je Verdienen

Vragen?

Marvin helpt jou op weg!
“Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied. Dat is Van Santvoort in Berlicum.”
Geert
Hoofd Verkoop
“We luisteren graag naar waar de individuele behoefte ligt bij onze medewerkers. Om iedereen kansen te geven om door te groeien.”
Tom Scheenen
Directeur
“Als servicemonteur is geen dag hetzelfde. Je verleent service aan diverse elektrische installatie en luistert naar de behoefte van de klant. Door diverse cursussen, trainingen en het delen van kennis met je collega’s blijf je up to date.”
Michel
Servicemonteur
“Wekelijks kom ik op leuke locaties waar ik normaliter niet kom. Mooie projecten, de nieuwste technieken, verduurzaming, leuke collega’s en een organisatie die luistert naar mijn wensen.”
Dave
Elektromonteur

Wij bieden jou:

Opleidingen & cursussen

Als jij jezelf wil ontwikkelen, dan faciliteren wij dit met plezier. Van losse cursussen tot volledige opleidingen.

Toffe projecten

Duurzaamheid en de nieuwste technieken, dat vinden wij belangrijk. Elk project wordt vanaf nul opgepakt tot kwalitatieve oplevering.

Vrijheid in je werk

Binnen onze processen krijg je vrijheid om je werk in te richten op een manier die voor jou werkt. Je werk doen, zonder dat iemand over je schouder meekijkt.

Over Van Santvoort

Al sinds 1973 realiseren wij slimme oplossingen voor een enorme range aan klanten. In al die jaren was geen uitdaging te groot, en die mentaliteit heerst nog steeds binnen onze organisatie. Ook dat typische karakter van een familiebedrijf is nog altijd voelbaar. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Allemaal met een nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Dat is Van Santvoort.

Koffie?

Maak vrijblijvend en laagdrempelig kennis met Van Santvoort.

Wat Wil Je Verdienen