Over ons

Een installateur met lef

Wij maken de dromen van onze klanten waar met innovatieve installaties op e‑gebied. Werken bij vansantvoort enovatieve installaties betekent elke dag actief zijn in jouw favoriete vakgebied: de elektrotechniek. Maar het betekent ook dat je werkt met leuke collega’s, en lid kunt worden van onze superactieve personeelsvereniging. En wat te denken van al die kansen en mogelijkheden die je krijgt om te blijven leren, ontwikkelen en groeien? Of je nu recht van school komt, of juist een brok ervaring hebt: bij en met ons werk je aan de ontwikkeling van de techniek én aan die van jezelf.

Een tikkie eigenwijs zijn we ook

We gaan altijd voor beter en gaan moeilijkheden niet uit de weg. Dit alles doen we met een duidelijk doel: die ideale installatie realiseren. En de verwachtingen van onze klanten overtreffen. In oplossingen en in daadkracht.

Van Santvoort

Bij ons ben je nooit uitgeleerd

Opleiden is hier een werkwoord. We organiseren cursussen om onze kennis op peil te houden en zetten gericht in op verbetering van ons vakmanschap. Elke medewerker heeft bovendien een persoonlijk loopbaanplan. Dat plan stopt niet als bepaalde doelen zijn bereikt. Nee, onze mensen zijn net als de installatietechniek: altijd in beweging en altijd uit op verbetering.

Ook als onderneming blijven we leren. Zo hebben we een verbeterteam in huis, dat onder meer onze werkprocessen en het materiaalgebruik nauwlettend in de gaten houdt. Kunnen zaken beter? Dan passen we ze aan. Verbeteren zit in onze genen. En wij geloven dat je pas kunt verbeteren, als je ook wilt veranderen.

Wil jij meer weten over Van Santvoort? Bezoek ons op evansantvoort.nl!

Onderdeel van DKC Totaaltechniek

In 2021 nam DKC Totaaltechniek het gerenommeerde Van Santvoort enovatieve installaties over.

Al 60 jaar is DKC Totaaltechniek een begrip in Nijmegen en haar wijde omgeving. Gespecialiseerd in installatietechniek met de disciplines werktuigbouwkundekoudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek is DKC Totaaltechniek in staat om voor allerlei projecten installaties op maat te maken.

In 2019 werd DKC Totaaltechniek zelfs gekroond tot het Beste Gelderse Familiebedrijf. Inmiddels is DKC met zo’n 200 medewerkers en kunnen ze zichzelf één van de grotere spelers in de totaaltechniek noemen in de omgeving van Nijmegen.

Van Santvoort

Werk mee aan onze projecten

Onze inzet voor uitmuntendheid is zichtbaar in elke installatie die we ontwerpen en bouwen. Van grote industriële projecten tot de kleinere residentiële projecten, we zorgen ervoor dat elke klus met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Neem een kijkje bij onze recente projecten en zie waarom wij elke dag weer met veel plezier doen wat we doen!

70 Appartementen Suytkade Helmond

Realisatie: 2022 – 2023

Van Santvoort
Van Santvoort

Luxe woningen en appartementen plan “Gasthuiskwartier"

In uitvoering: 2021 – 2023

Transformatie Canisius College

In uitvoering: 2022 – 2023

Van Santvoort
Van Santvoort

Plan “Park Houses” Parijsch Culemborg

Realisatie: 2019 – 2021

Van Santvoort

“We luisteren graag naar waar de individuele behoefte ligt bij onze medewerkers. Om iedereen kansen te geven om door te groeien.”

Tom Scheenen
Directeur