Hoe kunnen wij helpen in jouw ontwikkeling?

Start je carrière bij Van Santvoort met ons uitgebreide ontwikkelplan. Wij begeleiden je stap voor stap in jouw professionele reis.

Jouw groei is onze prioriteit

Persoonlijk ontwikkelplan

Bij ons krijg je een op maat gemaakt ontwikkelplan dat is afgestemd op jouw ambities en vaardigheden.

Begeleiding & ondersteuning

Profiteer van de expertise en begeleiding van onze ervaren Elektrotechnische professionals.

Uitdaging & groei

Werk aan uitdagende Enovatieve projecten en groei binnen een vooruitstrevend bedrijf. Loop je met ons voorop?

Ontwikkel jouw talenten

Bij Van Santvoort is jouw groei onze prioriteit. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren of door wilt groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden. Vertel ons wat jij graag wilt bereiken in jouw carrière, en ontdek hoe je bij ons je professionele dromen kunt realiseren in een ondersteunende werkomgeving. Heb je interesse? Vul dan het korte vragenformulier in!

Ontwikkelplan

Vragen?

Marvin helpt jou op weg!

Collega's over hun groei bij Van Santvoort

Ontwikkelplan

“Werken bij Van Santvoort betekent de ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt veilig en met plezier in een prettige en informele Brabantse werksfeer.”

Dave
Elektromonteur

“Elke dag iets nieuws leren, dat maakt mij werk bij Van Santvoort zo uitdagend.”

Zare
Hulpmonteur

Ontwikkelplan

Over Van Santvoort

Elektrotechnische installaties vormen de basis van wie wij zijn en wat wij doen. Al vanaf het begin, in 1973, kent van Santvoort een breed scala aan klanten waar we de meest uiteenlopende projecten en installaties hebben mogen ontwerpen en uitvoeren. Van bedrijfsgebouwen en distributiecentra tot scholen en verzorgingshuizen en van kantoren, en appartementen tot woningen en villa’s. Met altijd als belangrijkste drijfveren: mooie uitdagende projecten, een tevreden klant en goede kwaliteit. Bij ons mag de lat altijd hoger, maar nooit omlaag. Iets ‘elektrotechnisch’ bouwen wat niet bestaat is geen probleem. Enovatie noemen we dat hier.

Werkgebieden

Elektrotechniek
Service & onderhoud

Kennis maken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Kom vrijblijvend en laagdrempelig een bakkie koffie of thee drinken en maak kennis met Van Santvoort.

Ontwikkelplan