Aan welk project wil jij werken?

Durf te dromen, durf te doen.

Kies zelf jouw volgende project!

Bij Van Santvoort geloven we dat de passie van onze mensen leidt tot de beste resultaten. Daarom willen we dat jij de vrijheid hebt om waar mogelijk zelf te kiezen aan welk project je werkt. Met welk project wil jij aan de slag? Vertel het ons!

Project

Vragen?

Marvin helpt jou op weg!

Projecten waar wij trots op zijn

Neem een kijkje bij enkele van onze projecten. Wat past het beste bij jou?

70 Appartementen Suytkade Helmond

Realisatie: 2022 – 2023

Project
Project

Luxe woningen en appartementen plan “Gasthuiskwartier"

In uitvoering: 2021 – 2023

Transformatie Canisius College

In uitvoering: 2022 – 2023

Project
Project

Plan “Park Houses” Parijsch Culemborg

Realisatie: 2019 – 2021

“Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied. Dat is Van Santvoort in Berlicum.”
Geert
Hoofd Verkoop
“We luisteren graag naar waar de individuele behoefte ligt bij onze medewerkers. Om iedereen kansen te geven om door te groeien.”
Tom Scheenen
Directeur
“Als servicemonteur is geen dag hetzelfde. Je verleent service aan diverse elektrische installatie en luistert naar de behoefte van de klant. Door diverse cursussen, trainingen en het delen van kennis met je collega’s blijf je up to date.”
Michel
Servicemonteur
“Wekelijks kom ik op leuke locaties waar ik normaliter niet kom. Mooie projecten, de nieuwste technieken, verduurzaming, leuke collega’s en een organisatie die luistert naar mijn wensen.”
Dave
Elektromonteur

Wij bieden jou:

Opleidingen & cursussen

Als jij jezelf wil ontwikkelen, dan faciliteren wij dit met plezier. Van losse cursussen tot volledige opleidingen.

Toffe projecten

Duurzaamheid en de nieuwste technieken, dat vinden wij belangrijk. Elk project wordt vanaf nul opgepakt tot kwalitatieve oplevering.

Vrijheid in je werk

Binnen onze processen krijg je vrijheid om je werk in te richten op een manier die voor jou werkt. Je werk doen, zonder dat iemand over je schouder meekijkt.

Over Van Santvoort

Al sinds 1973 realiseren wij slimme oplossingen voor een enorme range aan klanten. In al die jaren was geen uitdaging te groot, en die mentaliteit heerst nog steeds binnen onze organisatie. Ook dat typische karakter van een familiebedrijf is nog altijd voelbaar. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Allemaal met een nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Dat is Van Santvoort.

Koffie?

Maak vrijblijvend en laagdrempelig kennis met Van Santvoort.

Project